El Far de la Mola obre les seves portes

386 persones varen visitar durant el primer dia el nou espai cultural i educatiu

Far de la Mola Foto: CIF

Ahir va obrir-se al públic la col·lecció museogràfica del Far de la Mola, segons ha informat el Consell de Formentera en una nota de premsa. Entre les 17 i les 21 hores varen visitar el nou espai cultural i educatiu 386 persones.

Durant tota aquesta setmana l’entrada al far serà gratuïta. L’horari d’obertura fins al pròxim mes d’octubre serà de dimarts a diumenge, d’11 a 14 hores i les tardes de dimecres i diumenge, de 17 a 21 hores. Els dilluns estarà tancat. L’entrada general té un preu de 4,5 €. Pels residents de Formentera, menors de 18 anys i persones en atur l’entrada serà gratuïta, i els pensionistes i estudiants pagaran un preu reduït de 2,5 €.

Exposició permanent i espai pels artistes

L’edifici representatiu de l’enginyeria civil, projectat per Emili Pou Bonet i acabat de construir el 1861, acull un espai cultural i de difusió del patrimoni marítim de Formentera. Es divideix en dos àrees expositives clarament diferenciades. Per una banda, una exposició permanent amb la mar com a eix principal, tractada des de diferents vessants: el medi marí, l’aprofitament dels seus recursos, la navegació i els senyals lumínics. I per altra, una àrea reservada a exposicions artístiques de caràcter temporal.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here