GxF, PSOE I EU prioritzen convivència social i sostenibilitat mediambiental en el seu programa al Parlament

El programa compta amb un total de 22 mesures que es troben dividides en 7 temàtiques: Autogovern i serveis de l’Administració, Finançament, Educació, Habitatge, Cultura, Sanitat, i Medi Ambient i Mobilitat

Candidats al Parlament de la coalició GxF, PSOE i EU

Gent per Formentera, PSOE i EU han presentat el seu programa electoral conjunt al Parlament de les Illes Balears per als propers comicis del 26 de maig. El programa, segons informen des de la coalició,  compta amb un total de 22 mesures de fàcil consulta que es troben dividides en 7 temàtiques: Autogovern i serveis de l’Administració, Finançament, Educació, Habitatge, Cultura, Sanitat, i Medi Ambient i Mobilitat.

Es tracta d’un conjunt de propostes que, segons expliquen,  cerquen facilitar un Govern que escolti i tingui en compte l’opinió dels formenterers i formentereres a l’hora de la presa de decisions amb una important repercussió en la sostenibilitat territorial, social i l’econòmica de l’illa.

En aquest sentit, Sílvia Tur, cap de llista de la coalició, ha destacat l’ampliació d’oferta de formació professional amb cicles rotatoris, el servei d’acompanyament de l’habitatge, la creació del servei d’atenció mèdica d’emergències 061 i la gestió integral del fondeig d’embarcacions al litoral de Formentera com a alguns dels objectius prioritaris a assolir.

Així mateix, s’ha posat en relleu el seu compromís a treballar perquè el Govern reguli els horaris i freqüències del transport marítim entre illes, per facilitar que els residents de Formentera puguin desplaçar-se amb garanties de connectivitat amb els vols de primera i darrera hora tant per anar com per tornar.

Finalment, s’ha explicat que aconseguiran les inversions necessàries per fer possible la modernització de la xarxa troncal de sanejament de l’illa així com també de la depuradora, que són competència del Govern.

 

Comentarios

comments

Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here