Un jove de 26 anys resulta ferit després de xocar contra un mur

El conductor del vehicle presenta diferents politraumatismes

Imatge del lloc de l'accident Foto: CIF

Un home de 26 anys i de nacionalitat colombiana ha resultat ferit aquesta matinada després de xocar amb el seu vehicle contra un mur en el kilòmetre 10,7 de la carretera PM-820. Segons han informat des de l’Ib Salut, l’home ha patit l’accident per una sortida casual de la carretera i, segons sembla, no s’ha vist cap altre vehicle implicat.

El conductor ha topat contra el mur, i com a conseqüència, el vehicle ha bolcat. Fruit de l’accident l’home ha quedat atrapat dins el seu propi vehicle i ha hagut de ser rescatat pels bombers.

Els bombers han hagut de treure el conductor del vehicle Foto: CIF

Després de ser atès per una ambulància del SAMU 061, el conductor ha estat ingressat a l’hospital de Formentera i presenta diferents politraumatismes.

Al lloc del sinistre s’hi han desplaçat els bombers de Formentera amb una autobomba  urbana lleugera, una pick up de primera intervenció i 4 efectius.

L’avís de l’accident es va produir a les 4,30 hores i es va donar per finalitzat el servei a les 6,30. També han intervingut efectius de la Guàrdia Civil i de la brigada de carreteres del Consell.

 

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here