La retirada de la normativa turística del BOIB no afectarà la inscripció de les estades turístiques

Segons explica el Consell de Formentera l'error de publicació no afecta l'inici del procés d'inscripció d'estades turístiques ja que es regeix per un reglament del 2015 que encara és vigent

Turistes a Sant Francesc

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Territori, va tornar ahir a fer públiques les seves disculpes per un error de publicació de la normativa per la regulació d’estades turístiques de Formentera, un text que segons el Consell “ja està en vies de rectificació”.

Segons el Consell de Formentera la retirada del text erroni en castellà publicat al BOIB no tindrà cap incidència en l’inici del procés d’inscripció d’estades turístiques, previst durant aquest mateix mes d’abril.

Segons expliquen des del Consell, la raó de la no afectació del text és que l’error de publicació afecta el nou reglament d’estades turístiques, que abans de l’error ja estava previst que entrés en vigor a finals d’estiu. Segons el Consell, el reglament vigent i que recolza l’inici del procés d’inscripció és el Reglament 1/2015, en vigor i vigent fins que el nou el substitueixi.

Els tres nous documents legals sense els quals no es pot iniciar els processos d’inscripció d’estades turístiques són la modificació del Pla Territorial Insular de Formentera, per incloure la zonificació turística i el sostre de places, i complir als requisits de la Llei Turística de les Illes Balears, la nova ordenança reguladora dels preus públics d’adquisició de places turístiques i el pla de qualitat d’estades turístiques.

Segons expliquen des del Consell, les tres normatives quedaran aprovades definitivament en un ple extraordinari previst per aquest mes d’abril, permetent així l’inici del procés d’inscripció abans d’aquesta temporada turística.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here