Localitzen sa i estalvi un home perdut as Cap de Barbaria

Voluntaris de Protecció Civil de Formentera i Policia Local varen trobar ahir al desaparegut a un camí d'es Cap de Barbaria passades les sis de la tarda

Durant el passat mes de desembre ja es van posar en marxa dos dispositius per trobar dues persones desaparegudes

Els efectius d’emergències de Formentera varen localitzar ahir de tarda a un home de mitjana edat que s’havia perdut per la zona d’es Cap de Barbaria.

A primera hora de la tarda, quan el desaparegut no va tornar a casa, la seva família va alertar als serveis d’emergències. De manera immediata es va desplegar un ample dispositiu de recerca en el que hi van participar efectius de la Guàrdia Civil, Policia Local i Voluntaris de Protecció Civil, a més d’una ambulància del 061.

En un primer moment, els serveis d’emergències varen localitzar el vehicle de l’home desaparegut i també el seu telèfon mòbil però no van trobar a l’home. Aquests efectius varen recórrer durant gairebé quatre hores diversos camins de la zona on l’home solia visitar fins que a les 18.10 hores els efectius de Protecció Civil i Policia Local varen localitzar al desaparegut a un punt del camí que porta a la Planta de Transferència de Residus d’es Cap de Barbaria. Després de comprovar que l’home estava en bon estat, amb l’ajuda d’una ambulància que es va desplaçar fins a la zona, els efectius d’emergències varen acompanyar a l’home fins a casa seva.

Durant el passat mes de desembre els efectius d’emergències ja van participar en dues recerques més de persones desaparegudes. La primera d’elles es va fer a mitjans de desembre per la zona d’es Cap de Barbaria i la segona recerca es va portar a terme a finals del mes de desembre per la zona d’es Ram, a la Mola. Amb aquesta nova recerca ja són tres les recerques que s’han fet amb menys de 20 dies i afortunadament totes elles han acabat amb èxit.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here