Formentera organitza un curs bàsic per a bombers

En el curs hi participen una quinzena d’alumnes i està dissenyat i impartit per un equip de 9 instructors de l’empresa Emergency Staff

919
Curs de bombers que s'està impartint a Formentera Foto CIF
Publicidad

Del 10 al 22 de desembre s’està realitzant a Formentera el curs bàsic de bomber col·laborador, segons ha informat avui el Consell de Formentera en una nota de premsa.

Segons explica el Consell, el curs està adreçat als aspirants al cos de bombers de Formentera que han superat el procés selectiu i que formen part de la borsa de treball, té una durada de 72 hores de contingut tant teòric com pràctic i està adaptat a la realitat dels tipus de serveis que es presten més habitualment a l’illa de Formentera.

Les hores lectives es reparteixen en 5 mòduls relacionats amb àmbit de l’atenció sanitària inicial, accidents de trànsit, mercaderies perilloses, treballs en altura, incendis interiors i exteriors, i un mòdul de control i comandament.

Publicidad

La formació, que compta amb una quinzena d’alumnes, està dissenyada i impartida per part d’un equip de 9 instructors de l’empresa Emergency Staff format per Bombers experimentats així com Instructors Sanitaris.

Publicidad