Meritxell Gené presenta el seu primer poemari a la Casa del Poble de la Mola

La presentació del poemari comptarà amb la presència de l'autora, que oferirà al públic un tast musical dels seus propis poemes

1095
Meritxell Gené
Publicidad

La cantant i compositora lleidatana Meritxell Gené presentarà el divendres, 7 de desembre, a les 20 hores el seu primer poemari que apareix amb el títol Després dels esbarzers. L’acte de presentació s’emmarca dins de la trobada cultural «El 7 a les 6» de la Casa del Poble de la Mola.

Meritxell Gené és una de les cantautores més conegudes dels Països Catalans i té previst musicar aquest llibre, que sortirà en forma de disc d’aquí a uns mesos. Després dels esbarzers és el primer poemari de la cantant i l’escriu a la seva mare, que va morir quan ella tot just començava a caminar.

Meritxell Gené

La presentació del poemari comptarà amb la presència de l’autora, que oferirà al públic un tast musical dels seus propis poemes, alguns d’ells inspirats durant les seves nombroses estades a Formentera.

Publicidad

 

Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com