El Consell de Formentera contracta a dues joves gràcies a un programa d’ocupació del SOIB

Es tracta d'un programa de subvencions que cerca fomentar l'ocupació entre el col·lectiu de persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30

Programa SOIB Jove Imatge d'arxiu

Aquesta setmana han començat a treballar al Consell de Formentera dues joves.  Les noves incorporacions han estat possible gràcies al programa SOIB Jove Qualificats Entitats Locals, segons ha informat la institució municipal en una nota de premsa.

Segons apunten des del Consell, el programa SOIB Jove Qualificats és un programa de subvencions que cerca fomentar l’ocupació entre el col·lectiu de persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30, inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb formació acadèmica o professional de grau superior acreditada, sense o amb poca experiència laboral prèvia en la seva formació.

Elaboració del Catàleg de Serveis del Consell

Així,les joves s’encarregaran de l’elaboració del Catàleg de Serveis del Consell Insular de Formentera i la seva publicació a la web corporativa, una eina que informarà la població resident i als visitants de tots els serveis que ofereix la institució i les seves diferents àrees de gestió.

D’altra banda, treballaran també en la creació d’una base de dades per la gestió dels Registres d’Activitats i Turisme i actualització de les dades dels registres existents, recurs que facilitarà al personal tècnic implicat l’explotació de la informació del registre d’Activitats generals i d’Activitats turístiques d’una manera més eficaç i eficient, a més de centralitzar la informació i actualitzar-la.

Vanessa Parellada, consellera de Benestar Social, ha destacat els avantatges d’aquest programa «que permet que el jovent de l’illa tingui una bona oportunitat per a iniciar-se en el món laboral a diverses administracions, entre elles el Consell de Formentera».

El programa SOIB Jove Qualificats Entitats Locals està cofinançat pel Fons Social Europeu amb càrrec al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, i amb Fons de Conferència Sectorial.

Aquesta és la segona vegada que el Consell de Formentera s’acull al programa SOIB Jove.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here