Localitzada una pastera a la platja de Migjorn

La Guàrdia Civil de Formentera ha localitzat aquest matí a sis dels ocupants que viatjaven dins la pastera. Una altra pastera ha estat localitzada a Santa Eulària i altres dos pasteres han estat localitzades a Mallorca

1569
Pastera localitzada a Migjorn Imatge d'arxiu
Publicidad

La Guàrdia Civil de Formentera ha localitzat aquesta matinada una pastera d’uns 7 metres d’eslora i amb un motor fora borda abandonada a la platja de Migjorn, concretament a una zona propera al restaurant sa Platgeta. En l’interior de la pastera que ha arribat a la platja de Migjorn hi havia encara una caixa amb restes de menjar i garrafes d’oli i combustible.

També avui ha estat localitzada una altra pastera similar a l’illa d’Eivissa que ha estat abandonada a Santa Eulàlia, a la zona de s’Estanyol.

A la pastera encara hi ha restes de menjar i garrafes de combustible

La Guàrdia Civil de Formentera ha localitzat de moment a 6 persones que presumptament viatjaven en la pastera. D’entre aquestes persones, que han estat localitzades a la Savina i a la localitat d’es Pujols, hi ha un menor d’edat.

Publicidad

A Eivissa la Guàrdia Civil ha localitzat també a dos dels ocupants que viatjaven en la pastera que ha arribat a Santa Eulària i segueixen les tasques de recerca de la resta dels ocupants.

La delegació del Govern ha confirmat que en total avui s’han localitzat quatre pasteres en aigües de Balears amb més d’una trentena de persones a bord, tot i que la xifra exacta d’ocupants, encara es desconeix.

Publicidad