El PP celebra a Formentera el seu Comitè de Direcció Regional

El president del PP de Balears, Gabriel Company ha afirmat que l'esquerra ha donat l'esquena a Formentera, malgrat comptar amb 1.350 milions d'euros més que la passada legislatura. El president del PP de Formentera, José Manuel Alcaraz sosté que la formació és l'única alternativa possible al govern insular d'esquerres

Comitè de direcció regional celebrat aquest matí a Formentera

El president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha assegurat avui que «la paraula prohibició és la que més ha fet servir el Govern d’Armengol durant la present legislatura» perquè la presidenta es veu «sobrepassada» pels reptes de gestió, que no han donat els seus fruits tot i comptar l’Executiu autonòmic amb 1.350 milions d’euros més que el PP en la legislatura anterior.

Company ha fet aquestes manifestacions a Formentera, on avui s’ha reunit el Comitè de Direcció Regional de la formació. Aquesta ha estat la primera vegada, des que Company és president, que la direcció del PP balear es reuneix fora de Palma i té previst fer-ho també a Eivissa i Menorca.

Company ha retret al Govern que, 3 anys i mig després de gestió del Pacte l’esquerra ha girat l’esquena a Formentera. «Les infraestructures en Educació brillen per la seva absència», ha dit, un assumpte que durà al Ple del Parlament del dimarts vinent. «Record que quan era conseller, en la passada legislatura, vàrem venir a Formentera amb motiu de l’inici de les obres de 14 habitatges oficials i llavors, ja vàrem presentar l’esborrany de projecte d’una escola per a Sant Ferran que avui, gairebé quatre anys després i amb 1.350 milions més de pressupost, ni s’ha començat», ha dit el líder del PP balear. En aquest sentit, i en relació a aquella visita, ha afegit que «tot i el greu problema d’habitatge que tenim a Balears, aquells 14 pisos oficials que va iniciar el PP són els únics que s’hauran fet i conclòs durant la present legislatura».

Company també ha expressat la seva inquietud pels símptomes de desacceleració que es registren a Balears i que a Formentera han fet que l’atur s’hagi incrementat fins a un 14%.

Jose Manuel Alcaraz i Gabriel Company durant la roda de premsa a l’hotel Cala saona

Única alternativa al govern d’Esquerra

Per la seva banda, el president del PP de Fomentera, José Manuel Alcaraz, ha expressat el seu agraïment a la direcció regional per haver escollit l’Illa per a aquesta reunió i ha assenyalat que «som el principal partit d’oposició, un partit de govern que a Formentera ha tingut 4 batles, per tant som l’únic partit que pot representar aquest canvi que demana la gent perquè tenim una alternativa clara i propostes en positiu».

Alcaraz ha fet un balanç negatiu de la gestió del govern insular d’esquerres apuntant que «malgrat prometre que anaven a arreglar tots els problemes, la realitat és que gairebé quatre anys després els principal problema de Formentera en educació, transport marítim o infraestructures no només segueixen pendents sinó que s’han agreujat».

Per això, ha sentenciat que «som l’única alternativa de govern i hem de tornar a governar perquè sempre que ha governat el PP han arribat inversions, projectes o institucions, com el Consell Insular. La gent té un bon record de la gestió del PP i, per tant, és possible tornar a governar a partir de maig».

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here