Els socialistes de Formentera volen conèixer tot el projecte de regulació de s’Estany des Peix

Ramírez: "L'única cosa en què estem d'acord és en la necessitat d'ordenar els fondejos, però no compartim el procediment en què s'ha desenvolupat"

Estany d'es Peix

El PSOE de Formentera no està d’acord en com s’ha gestionat la presentació de l’ordenació de s’Estany des Peix. Al·leguen que només se’ls va ensenyar un mapa sense cap documentació addicional, a una reunió amb els portaveus dels grups polítics. En aquest sentit Rafa Ramírez, ha afirmat que «no podem donar suport una planificació de la qual només t’ensenyen una fulla, sense els detalls que pertoca conèixer».

De la mateixa manera, ha expressat la seva incredulitat assegurant que tampoc tenen constància de cap escrit que acrediti l’aprovació d’aquesta regulació per les institucions competents. A més a més, ha dit que «no sabem si està a Costes, a la Conselleria de Medi Ambient o en algun calaix».

D’altra banda, tampoc entenen com en «una mesura tan important per la societat formenterera», no s’ha buscat el vistiplau de la societat civil, i demanen que es faci una presentació pública al Consell d’Entitats. Així mateix ha destacat que «alguna cosa té a dir el Consell d’Entitats», i que «amb aquest gir GxF està girant l’esquena als veïns de Formentera».

Tot seguit, el conseller del partit socialista ha criticat durament el «ràpid» procés que s’ha seguit per donar-li sortida. En aquesta línia, ha defensat que «el tràmit correcte hagués estat arribar a un acord després d’un debat plenari, i no fer-ho a correcuita». Finalment, ha dubtat de la possibilitat real que es dugui a terme aquest any.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here