El Formentera empata en el primer partit de lliga de Tercera

La SD Formentera no passa de l'empat sense gols al difícil camp de CE Mercadal. Les ocasions més clares pels roig i negres les tingueren Javi Boix al 47' i Víctor al 92', però el pal, el porter i la falta d'encert evitaren el triomf de l'equip d'Ivan Gómez Roa. El porter del Formentera, Pepelu, també va ser un dels protagonistes amb dues aturades providencials que haurien suposat la victòria del conjunt menorquí. A pesar de l'empat, el nou equip de la SD Formentera ha donat una bona imatge i il·lusiona a l'afició

Onze inicial SD Formentera. Foto: Twitter SD Formentera

Empat amarg per a la SD Formentera en el debut en lliga d’aquesta temporada 18/19 a Tercera Divisió, on s’ha merescut més que sumar només 1 punt. L’equip roig i negre ha viatjat a Menorca en la primera jornada de lliga on ha visitat la seu del CE Mercadal, un camp difícil i que es troba en procés de remodelació.

Iván Gómez Roa, ha presentat un 11 inicial ple de cares noves a causa de les absències d’alguns jugadors veterans que arrosseguen molèsties físiques. Ha proposat un equip de toc, amb bona sortida de pilota i rapidesa per les bandes, on les principals referències en atac eren Javi Boix, Mario Mourelo i Manu Torres.

Fotomuntatge de l’onze inicial SD Formentera. Foto: Twitter SD Formentera

El partit ha començat amb bon ritme i el Formentera ha cercat el gol des del primer moment. Un dels jugadors més actius durant el partit ha set Víctor Ruiz i d’ell han sortit les principals jugades d’atac. De fet, d’una jugada de combinació entre Ruiz i Mourelo ha nascut la primera aproximació en perill dels roig i negres al minut 6.

Una de les jugades anecdòtiques del partit l’ha tingut el porter visitant, Pepelu, al minut 19, amb un xut des de la seva porteria, i amb l’ajuda del vent, ha estat a punt de marcar a l’altra porteria. El porter del CE Mercadal s’ha vist sorprès i l’esfèric ha sortit per pocs centímetres per sobre la seva porteria.

La primera ocasió clara de gol per la SD Formentera ha arribat al minut 27 amb una bona jugada individual per banda de Víctor Ruiz, que ha centrat dins l’àrea i ha rematat de volea Javi Boix, però el seu xut ha sortit fregant el pal.

Abans de finalitzar els primers 45 minuts, Juan Cifre ha gaudit d’una altra ocasió per avançar el conjunt visitant. Un centre-xut llunyà del defensa roig i negre des de tres quarts de camp ha sorprès al porter menorquí i la pilota ha sortit a pocs mil·límetres del travesser.

Amb l’empat a zero s’arribava al descans.

La segona part ha començat sense canvis per part dels dos equips i amb un Formentera més incisiu que el Mercadal.

Només passaven dos minuts de l’inici del segon temps (47′) i Javi Boix tenia l’ocasió més clara del partit fins al moment, però el seu remat s’estavellava al pal de la porteria local.
Al minut 50, el col•legiat, Ángel López del Amo Franco, va anul·lar un gol de Mario Mourelo per fora de joc. La jugada es va iniciar amb un xut de falta directa de Víctor Ruiz que va rebutjar el porter dins l’àrea i l’àrbitre va invalidar la jugada quan el jugador formenterer va rematar a gol, en interpretar que es trobava en posició incorrecta.

El tècnic Ivan Gómez Roa, va donar aire fresc al seu equip amb l’entrada d’Alberto Górriz en substitució de Manu Torres.

Els minuts passaven i el Formentera tenia ganes de més, però el Mercadal també ho estava posant difícil. El conjunt menorquí va anar entrant a poc a poc al partit i va tenir algunes ocasions per marcar. La més clara va ser una doble ocasió al minut 77, amb una jugada 1×1 davant de Pepelu, però el porter roig i negre va solucionar amb dues intervencions miraculoses.

L’àrbitre, López del Amo Franco, va afegir 3 minuts al temps reglamentari i el Formentera encara va tenir una ocasió més al minut 92′, la segona més clara del partit. Una falta que treu Juan Cifré la remata Víctor Ruiz però, una vegada més, la pilota va sortir fregant el pal de la porteria local.

Amb l’empat a zero es va arribar al final del partit, i Mercadal i Formentera es reparteixen els primers puts de la temporada 2018/19.

A pesar que la SD Formentera ho va intentar en tot moment, només s’emporta un empat en el seu debut en lliga a Tercera Divisió. L’equip d’Ivan Gómez Roa va ser el clar dominador del partit i va donar una gran imatge, que il·lusiona a l’afició.

La primera victòria de l’any encara haurà d’esperar i el Formentera pot tenir l’oportunitat d’aconseguir-la el pròxim cap de setmana contra el Constància al Camp Municipal d’Esports de Formentera.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here