Cau un 5% l’ocupació hotelera de Formentera

Les dades fetes públiques per la Federació Hotelera d'Eivissa i Formentera confirmen una baixada de l'ocupació hotelera a la menor de les Pitiüses en un 5,1% durant aquest passat mes de juliol. La baixada de l'ocupació a l'illa d'Eivissa, ha set més lleu i s'ha situat en un 2,3%

Turistes a l'arribada al Port de La Savina

Els hotels de Formentera han registrat durant aquest passat mes de juliol una baixada en la seva ocupació del 5,1% segons les dades que ha fet públiques la Federació Hotelera d’Eivissa i Formentera. D’aquesta manera l’ocupació del mes de juliol d’enguany s’ha situat en una mitjana del 86,79% davant una ocupació del 91,47% que va registrar el mes de juliol de l’any passat.

Amb aquestes dades la diferència en punts és prou significativa i suposa una baixada de més de 4,5 punts en l’ocupació hotelera durant el mes de juliol.

A l’illa d’Eivissa la baixada en les dades d’ocupació del mes de juliol no ha set tan accentuada i s’ha situat en el 2,3%.

Les dades fetes públiques per la Federació Hotelera, confirmen les sensacions que tenien els empresaris i treballadors de l’illa que ja advertien el mes passat que havien notat la presència de menys turistes i que també havien baixat les vendes, una sensació que encara mantenen durant aquests primers dies d’agost.

Hotel Sa Volta

Formentera va registrar una bona ocupació hotelera a l’inici de la temporada amb uns bons resultats tant el mes de maig (56,50%) com al juny (86,52%) que varen superar les dades del 2017 però aquesta pujada s’ha estancat al juliol. De cara al pròxim mes de setembre les perspectives d’ocupació són bones i aquest mes tornarà a ser determinant per valorar el resultat final de la temporada.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here