Petit incendi a un habitatge de Porto-salè

Els bombers de Formentera van haver d'actuar ahir a la nit per apagar un incendi produït a un habitatge de Porto-salè. Les flames es van originar a un quadre elèctric situat a l'exterior de l'habitatge

Incendi a un habitatge de Porto-salè

El Consell de Formentera ha informat aquest matí que ahir a la nit es va produir un petit incendi a un habitatge de Porto-salè. En concret, segons informen des del Consell, el foc es va originar a un quadre elèctric situat a l’exterior de l’habitatge i va ser necessària la intervenció dels serveis d’emergències per controlar l’incendi.

El foc es va originar al quadre elèctric de l’habitatge

L’avís es va donar a les 21,34 hores i fins a l’habitatge hi van acudir un camió de bombers i un pick up, amb un total de 4 efectius, 1 vehicle i un efectiu de Protecció Civil i una patrulla de la Guàrdia Civil. El foc va quedar extingit a les 12 de la nit i no hi va haver ferits.

Encara es desconeixen les causes exactes que van provocar l’incendi però tot apunta que es va originar de manera fortuïta a conseqüència d’un escalfament de les connexions elèctriques.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here