Comencen les Festes del Carme a la Savina

Un concert de la Banda Municipal de Música de Formentera va servir per encetar ahir de tarda la Festivitat del Carme, al nucli de la Savina

Banda Municipal de Musica de Formentera

La celebració de les Festes del Carme, patrona dels mariners, va començar ahir de tarda al nucli urbà de la Savina amb un concert de la Banda Municipal de Música de Formentera, dirigida per Santi Ramírez. Els assistents al concert van poder gaudir de les interpretacions de la banda municipal de l’illa que va obsequiar als assistents amb un ample repertori musical.

Un moment de l’actuació de la Banda Municipal de Musica de Formentera

I la música seguirà avui dissabte amb les actuacions de Jam Factory, a partir de les 22 hores, del grup eivissenc Projecte Mut i del DJ Lluís. Aquestes actuacions es portaran a terme al moll de la Ribera. Abans però, en concret a les 17 hores a la Plaça Illes Pitiüses, se celebrarà la Festa de l’Aigua i l’Escuma amb Chiclerina.

I la música continuarà el diumenge, dia 15 de juliol, amb les actuacions de Quin Delibat, Xuia i Chimichurri, unes actuacions que començaran a partir de les 21.30 hores.

Ja el dia gran d’aquestes festes, el dilluns 16 de juliol, dia de la Mare de Déu del Carme, hi ha programada una nit de concerts amb les actuacions del grup local Aires Formentencs, La 22 i el DJ Marcos.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here