La SD Formentera fitxa a Santi Martínez com a segon entrenador

La SD Formentera ha confirmat també la renovació del preparador físic Miguel Ledesma

Santi Martin segon entrenador SD Formentera Foto: SD Formentera

La SD Formentera ha informat mitjançant un comunicat de premsa que ha tancat el fixatge del segon entrenador que acompanyarà a Ivan Gómez Roa a la banqueta. Es tracta de Santi Martínez Mares (València 17/08/1992), procedent de la Selecció de Mauritània, concretament ocupava el càrrec de Director de Metodologia de la Federació del país africà, a més de ser el Director Tècnic del FC Nouahdibou, que milita a la primera divisió de Mauritània.

El tècnic té 25 anys però té molt de futbol a l’esquena. El Director Esportiu de la SD Formentera, José Quereda “Pirri”, valora positivament la seva incorporació: “Santi és molt jove, però ve d’escola de futbol. Té una formació esportiva i personal que ens ajudarà molt i serà un segon entrenador amb protagonisme. Farà les tasques d’anàlisi dels rivals al costat d’Ivan i aportarà il·lusió, coneixements i moltes ganes de treballar”.

La seva experiència com a entrenador va començar al futbol base de la UD Levante, on va coincidir amb Ivan Gómez a l’equip dels juvenils. Segons apunta José Quereda “Pirri”: “Santi és una petició expressa del nostre tècnic, Ivan Gómez. Ja van treballar junts al Llevant i l’afinitat que tenen tant en l’àmbit personal com professional, els ha portat a treballar un altre cop junts”.

A pesar que Santi Martínez ocupava una bona posició a la Federació de Mauritània, el projecte esportiu del Formentera l’ha motivat molt. “Vaig parlar fa dies amb Santi Martínez i li vaig transmetre la idea de club que tenim i l’oportunitat de treballar dia a dia amb Ivan. Tot i tenir l’opció de continuar a Mauritània, on el projecte tant en l’esportiu com l’econòmic el feia sentir còmode i a gust, ha decidit fer aquest pas i s’ha engrescat amb el projecte de la SD Formentera”, ha exposat el Director Esportiu, José Quereda “Pirri”.

Renovació de Miguel Ledesma

Des de la SD Formentera també han fet oficial la renovació del preparador físic del primer equip, Miguel Ledesma Carrasco (València 23/05/1991).

Miguel Ledesma, preparador físic SD Formentera Foto: SD Formentera

Segons informen des de la SD Formentera, Ledesma té un gran currículum professional: Graduat en CCAFYDE (Lleida) i Màster Alt Rendiment i Coaching Esportiu realitzat a la ISEP de Barcelona. Va treballar a les categories inferiors del Levante UD i en les darreres tres temporades va ser preparador físic del Peñíscola FS (1a div. Futsal).

Miguel, es va incorporar a la SD Formentera el 2 de gener de 2018 i ha format part del cos tècnic durant tota la segona volta de lliga.

Comentarios

comments

Super Banner Formentera Divers

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here