Cap de setmana de bàsquet a Formentera

El poliesportiu Antoni Blanc acull, des d’aquest divendres i fins diumenge, les finals escolars del Campionat Balear de Bàsquet en les modalitats infantil femení i masculí

Esportistes jugant a bàsquet

El poliesportiu Antoni Blanc acollirà, des d’aquest divendres i fins diumenge, les finals escolars del Campionat Balear de Bàsquet en les modalitats infantil femení i masculí, segons ha informat avui el Consell de Formentera mitjançant una nota de premsa.

Campionat Balear de Bàsquet Foto: Consell de Formentera

La competició es disputarà divendres de tarda i dissabte i diumenge al matí i comptarà amb la participació de sis conjunts, tres de Mallorca, dos de Menorca i un d’eivissenc. El sistema de competició serà de lligueta: tots contra tots, amb classificació final per punts.

El Campionat Balear de Bàsquet està organitzat pel Govern de les Illes Balears amb el suport de l’àrea d’Esports del Consell de Formentera.

Primavera d’esports a Formentera

Des del Consell recorden que aquest Campionat se suma a altres esdeveniments esportius com la Regata Ophiusa, la cursa Far a Far o la Mitja Marató Illa de Formentera, proves i competicions que “cerquen valorar Formentera com a destí turístic i esportiu en temporada baixa així com promoure l’esport entre la població local”, afirmen.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here