Una projecció solidària

El Cinema de Formentera col·laborarà aquest cap de setmana amb l'Associació de Persones amb Necessitats Especials d’Eivissa i Formentera (APNEEF), mitjançant la projecció de la pel·lícula Campeones de Javier Fesser

Cartell de la pel·lícula CAMPEONES

El cinema de Formentera dins la seva programació habitual projectarà en horari de divendres (21.30 h) i diumenge (21.00 h) la pel·lícula Campeones, una comèdia dramàtica dirigida per Javier Fesser i protagonitzada per gent amb diverses discapacitats i en Javier Gutiérrez.

La recaptació d’aquests 2 passis, segons informen des del Consell, anirà íntegrament per a l’Associació de Persones amb Necessitats Especials d’Eivissa i Formentera (APNEEF), que a més divendres posarà una paradeta de merchandising a l’entrada del cinema i portarà a alguns dels nens de l’associació per ajudar en les diferents tasques del cinema com ara la taquilla o l’acomodació de la gent.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here