Èxit de participació en la primera edició d’Inhòspit

Centenars de persones han gaudit aquest cap de setmana de la primera edició d'Inhòspit, una mostra de noves dramatúrgies que s'ha celebrat durant tres dies a la Mola

756
Inhòspit celebra la seva primera edició
Publicidad

Inhòspit, la mostra de noves dramatúrgies que s’ha celebrat a la Mola aquests dies, ha reunit a centenars de persones en tres itineraris i nou propostes escèniques de noves dramatúrgies. Un públic familiar i heterogeni ha gaudit amb les peces escèniques de companyies locals i vingudes d’Eivissa, Mallorca, Barcelona, Holanda i Gal·les. En total 20 artistes de diferents disciplines que han hagut d’interpretar en tres espais escènics al voltant del poble de la Mola: el Bosc de ses Planes, el Molí d’en Botigues i la plaça del Pilar.

Inhòspit es va representar a trers localitzacions diferents  Foto: Espai _F

El festival, que tindrà caràcter anual, és una proposta que pretén oferir al públic formenterer, i també als visitants de temporada baixa, l’oportunitat de gaudir de les noves tendències escèniques en un espai idíl·lic, com és la Mola durant la primavera, i fer-ho gaudint també del paisatge, el patrimoni històric, la gastronomia i la música.

Centenars de persones gaudeixen d’Inhòspit Foto: Espai_F

Integrar les arts en el dia a dia dels formenterers i estimular la cohesió social al voltant d’una programació cultural de qualitat i per a tots els públics, és l’objectiu del col·lectiu cultural Espai F, que ha organitzat la mostra amb el suport de les conselleries de Cultura i de Turisme del Consell de Formentera, i amb la col·laboració del Centre d’Investigació Escènica de Sineu, el Govern de Gal·les, la Fundació Baleària, l’Agència de Turisme Balear, Sons Formentera i Ràdio Illa.

Publicidad
La primera mostra de noves dramatúrgies arriba a la Mola Foto: Espai _F
Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com