Michelle Jenner i Oriol Pla protagonitzen l’espot d’Estrella Damm a Formentera

El director de l'espot és Dani de la Torre, conegut per la pel·lícula interpretada per Luis Tosar, El desconocido. L'anunci rodat a Formentera es podrà veure a començaments de juny

Michelle Jenner és la protagonista de l'espot d'Estrella Damm
Michelle Jenner durant una de les escenes del rodatge de l’anunci d’Estrella Damm

L’actriu catalana Michelle Jenner i l’actor també català Oriol Pla són els protagonistes principals de l’espot que està gravant aquests dies la coneguda marca de cervesa espanyola Estrella Damm a Formentera. Aquest anunci està dirigit per Dani de la Torre conegut per la seva direcció del llargmetratge El desconocido, un film protagonitzat per Luis Tosar.

Michelle Jenner és actriu de cinema i televisió i ha fet papers importants al cinema sota la direcció de cineastes espanyols com Montxo Armendáriz o Pedro Almodóvar. D’entre aquests papers destaca la interpretació de Beatriz a Julieta, un film dirigit per Pedro Almodóvar. A la televisió Jenner és coneguda per la sèrie Isabel on l’actriu tenia un paper protagonista interpretant a Isabel I de Castella.

L’actor Orial Pla protagonitza també l’anunci de la coneguda marca de cervesa

Per la seva banda, Oriol Pla és un actor català de televisió, cinema i teatre i els seus papers principals que l’han donat a conèixer són a la sèrie de TV3 El cor de la Ciutat o en la pel·lícula La batalla del Ebro.

Durant aquest matí els actors s’han pogut veure per la plaça de la Constitució de Sant Francesc on ha transcorregut una de les escenes del rodatge. De moment hi ha poques dades del missatge que es vol transmetre en aquest anunci però tot apunta que, com en l’anterior edició també rodada a Formentera l’any 2009, els protagonistes es coneixen a la pitiüsa menor i sorgeix una història d’amor envoltada per la marca cervesera.

400 extres en el rodatge

Al final més de 400 persones seran necessàries per a la gravació de l’anunci d’Estrella Damm a Formentera, un espot que ja s’ha gravat en diferents localitzacions de l’illa com la Mola, el quiosc Pelayo de Migjorn, la botiga de guitarres de Sant Ferran, Formentera Guitars, o la plaça de la Constitució de Sant Francesc.

La plaça de la Constitució de Sant Francesc ha estat una de les localitzacions escollides pel rodatge de l’anunci d’Estrella Damm

Per la selecció dels actors secundaris la productora d’Ana Durá va ser l’encarregada de seleccionar les persones de Formentera que participaran en aquest anunci que es gravarà a l’illa fins el pròxim dia 3 de maig i que es podrà veure a començaments del mes de juny.

El Consell no cobra res pel rodatge

Els responsables del Consell de Formentera han confirmat avui que la institució insular no ha cobrat les taxes del rodatge a la productora. Les bonificacions de les taxes es fan quan les activitats contemplades puguin afavorir la imatge de l’illa i la seva promoció turística, han explicat des del Consell. La bonificació en concret ve determinada «quan de les campanyes publicitàries es puguin derivar avantatges substancials per la imatge de l’illa i es divulgui de manera continuada als mitjans de comunicació».

Des del Consell han assegurat també que des del Departament de Turisme de Formentera s’han mantingut nombrosos contactes amb els responsables de l’anunci per garantir que l’espot no contradiu els criteris promocionals de Formentera.

Comentarios

comments

Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here