Una seixantena de persones donen suport al poble de Catalunya

La concentració s'ha fet a les 20 hores a la plaça de la Constitució de Sant Francesc i els manifestants han demanat l'alliberament dels presos polítics de Catalunya

1541
Un moment de la concentració portada a terme a Formentera
Publicidad
Els manifestants han donat suport al poble de Catalunya

Una seixantena de persones s’han manifestat aquesta tarda a la plaça de la Constitució de sant Francesc per demanar l’alliberament dels dirigents polítics de Catalunya que han estat empresonats en els darrers dies. Amb una gran pancarta i sota el lema «Llibertat presos polítics» i un llaç groc, els manifestants han exigit l’alliberament immediat aquestes persones que consideren que estan preses per les seves idees polítiques.

Concentració en suport als polítics presos de Catalunya

La concentració de Formentera que també s’ha fet a la mateixa hora a l’illa d’Eivissa ha estat convocada pel Comitè de Defensa de la República (CDR) d’Eivissa i Formentera que agrupa diferents associacions que estan a favor del referèndum d’autodeterminació i de la independència del poble de Catalunya.

Els manifestants han demanat l’alliberament dels presos polítics

 

Publicidad
Publicidad