Autoritat Portuària treu a concurs l’explotació d’un bar al far de la Mola

L'explotació es farà per mitjà de concessió administrativa per a l'ocupació del domini públic i l'autorització contempla prestació dels serveis comercials de bar, cafeteria i restaurant

Far de la Mola

Autoritat Portuària de Balears ha aprovat en l’última reunió del seu Consell d’Administració el plec de bases que han de regir el concurs públic per a l’explotació, en règim de concessió administrativa, d’un bar-cafeteria-restaurant a la parcel·la del far de la Mola, a Formentera, segons informa Autoritat Portuària de Balears en una nota de premsa.

L’objecte d’aquest concurs, expliquen des d’Autoritat Portuària,  és l’elecció de la solució més avantatjosa per a l’atorgament d’una concessió administrativa per a l’explotació d’una parcel·la de 872,00 metres quadrats de superfície ubicada al far de la Mola.

Es tracta d’una zona de domini públic portuari formada per dues edificacions. L’explotació es farà per mitjà de concessió administrativa per a l’ocupació del domini públic i autorització per a la prestació dels serveis comercials de bar-cafeteria-restaurant (prestació obligatòria) i altres serveis, optatius, a proposar pel licitador i que siguin autoritzats per l’APB.

La quantia anual de la taxa d’ocupació a millorar pel licitador ascendeix a 17.219,58 € sense IVA i la durada màxima de la concessió és de 12 anys.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here