Teatre per a nadons

La Sala de Cinema de Sant Francesc acollirà el dissabte 17 de març l'obra de teatre per a nadons, Algodón. Es tracta d'una obra adreçada a al·lots i al·lotes d'1 a 3 anys i que anirà  a càrrec de la companyia Escena Miriñaque

547
Representació de l'obra Algodón Foto: CIF
Publicidad

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, ha organitzat el dissabte 17 de març, a partir de les 17.30 hores l’escenificació de l’obra Algodón, a càrrec de la companyia Escena Miriñaque. Aquesta representació substitueix l’obra de teatre Domenica, que estava prevista per aquest dissabte i que se suspèn per raons alienes al Consell.

Segons informen des del Consell, Algodón és una obra de petit format que permet que hi hagi a l’escenari un màxim de 30 nadons amb un adult cada nadó. Així, un total 60 persones podran pujar dalt de l’escenari, mentre que la resta d’adults podran seure al pati de butaques per a seguir l’escenificació.

Les entrades tindran un preu de 3 euros per persona, tan adults com nadons i per poder assistir a l’obra  caldrà inscriure’s prèviament a l’Àrea de Cultura cridant al telèfon 971 32 12 75 o enviant un correu electrònic a la conselleria de Cultura: cultura@conselldeformentera.cat

Publicidad

Sinopsis d’Algodón

Perquè sortim de casa mirant a terra, no veiem que tenim cels sempre nous. Paisatges de cotó canviants, únics, eteris. Si ens detenim i aixequem la mirada, veurem na Violeta, un núvol alt, prim i presumit, o en Gastón, gran, gris i panxut. Núvols com a emocions engabiades com el nostre cor. Núvols alegres, grocs de sol, d’altres espantats amb la por de la llum apagada. Cadascun amb el seu nom, la seva olor, la seva emoció. Allà dalt, viuen els habitants d’Algodón.

 

 

Publicidad