Els més petits canten nadales

Els alumnes del Col·legi Públic del Pilar de la Mola i del Col·legi Mestre Lluís Andreu de Sant Francesc van ser els grans protagonistes d'aquest concert que serveix per inaugurar les Festes de Nadal d'enguany

882
El alumnes del Col·legi del Pilar i del Mestre Lluís Andreu canten nadales
Publicidad

Ahir de tarda es va portar a terme a la plaça de la Constitució de Sant Francesc el concert Cantem Nadales. Els alumnes del Col·legi Públic del Pilar de la Mola i del Col·legi Mestre Lluís Andreu de Sant Francesc van ser els grans protagonistes d’aquest concert que serveix per inaugurar les Festes de Nadal d’enguany.

Els pares i les mares dels alumnes i un nombrós públic en general es van concentrar a la plaça de Sant Francesc per gaudir d’aquest concert de nadales i per escoltar de la veu dels més petits les cançons tradicionals nadalenques.

Els assistents van poder gaudir d’una xocolatada popular

Després del concert el públic assistent va poder gaudir d’una xocolatada popular i de l’àmplia oferta de productes que ofereixen les casetes que integren enguany el mercat nadalenc.

Publicidad

El mercat de Nadal estarà obert fins al pròxim dia 7 de gener. Aquest mercat oferirà també molts dies durant aquest mes de desembre i durant gener música en viu a càrrec dels músics locals, uns concerts que començaran a les 22 hores i que duraran fins a mitjanit.

Galeria Fotogràfica Nadales a Sant Francesc

 

Publicidad