El Formentera aconsegueix una victòria amb remuntada davant la seva afició

La SD Formentera torna a tirar d'èpica per resoldre un partit en els darrers minuts. Un gol de Quico i un golàs de falta de Liñán donen la victòria als roigs i negres que han remuntat el gol en contra del Badalona al minut 77' (2-1). L'equip dirigit per Tito García Sanjuán, que avui ha complit el seu tercer partit de sanció, suma tres punts molt importants per situar-se en zona tranquil•la de permanència

662
Publicidad

Retorn gloriós de la SD Formentera davant la seva afició després de culminar de forma excel·lent una setmana històrica pel club formenterer. En aquesta joranada ha tornat a la competició de Lliga contra un dels rivals directes de Segona B; el CF Badalona.

Un partit on els jugadors de Tito García Sanjuán, que ha vist el partit des de la graderia complint el seu tercer partit de sanció, han saltat al camp amb l’objectiu clar dels tres punts, i amb la motivació d’haver guanyat a l’Athletic Club a San Mamés i la classificació als vuitens de final de la Copa del Rei.

La primera meitat ha set molt igualada, on els dos equips s’han estudiat mútuament i el joc s’ha concentrat al centre del camp amb poques arribades clares a porteria contrària.

Publicidad

Uns primers 45 minuts on el que ha estat més a prop del gol ha set l’equip català. Unes mans miraculoses de Marcos Contreras a la mitja hora de partit en dues ocasions, han permès arribar al descans amb l’empat a zero al marcador (0-0).

En els primers moments de la segona part, el Formentera ha gaudit de les millors ocasions per marcar, però ha mancat punteria. La contra del Badalona ha arribat al minut 54′ amb un xut de Kilian que estavella l’esfèric al travesser de Contreras.

Un avís, que tindria premi més endavant. Al minut 78, quan el Formentera era clar dominador del partit, una jugada de contraatac de l’equip de Manolo González acaba amb gol de Serramitja, que remata a la perfecció un centre magistral de Néstor des de banda esquerra. Un gol (0-1) que s’ha rebut com un gerro d’aigua freda al Municipal. El Badalona s’havia quedat amb només 10 homes sobre el camp feia pocs minuts per la lesió d’Aly, i no podia realitzar cap canvi perquè ja havia esgotat els tres reglamentaris.

A pesar que només quedaven 12 minuts per remuntar, el Formentera ha sabut controlar els temps i ha aconseguit l’empat (1-1) al minut 82. Un centre de córner que treu Omar el remata de cap el defensa Quico que envia la pilota al fons de la xarxa.

El gol de la victòria ha arribat al minut 88, amb un golàs de falta que xuta Fernando Liñán des de la frontal de l’àrea visitant. Un gol que ha embogit l’afició local que ha vist com el primer equip de la SD Formentera segueix en ratxa i finalitza de forma brillant una setmana que passarà a la història.

Els tres punts aconseguits en aquesta jornada 17 contra el Badalona permet situar a la SD Formentera en zona tranquil·la de permanència amb 22 punts i puja fins a la 13a posició.

Per la seva banda el CF Badalona, baixa fins a l’11a posició i iguala amb 22 a l’equip formenterer.

http://formenteraavui.com/2017/12/03/sd-formentera-2-1-cf-badalona/

Publicidad