Empat a zero del Formentera contra l’Alcoyano

El Formentera disputa un nou encontre en el camp municipal d'Esports de Sant Francesc sense poder guanyar a casa

La Societat Esportiva Formentera i l’Alcoyano s’han repartit els punts en el partit disputat aquest matí en el municipal de Sant Francesc. Cap dels dos equips ha aconseguit mantenir el ritme del partit i l’encontre ha acabat amb un empat a zero després de 90 minuts de joc més bé avorrits. En la jornada d’avui els espectadors no han pogut gaudir de cap gol en un encontre que no ha tingut tampoc ocasions clares de gol per cap dels equips.

L’Alcoyano ha pressionat un Formentera especialment cansat després de disputar aquest passat dimecres l’encontre de la Copa del Rei

El Formentera ha començat l’encontre amb ganes de derrotar l’adversari però l’acció coordinada de Nando i Dailos en un primer moment no ha permès encetar el marcador. Més tard el conjunt local ho ha tornat a intentar una i una altra vegada però sense obtenir resultats. Per la seva part, el Club Deportivo Alcoyano SAD només ha tingut una ocasió de gol durant la primera meitat de l’encontre amb un xut a porta que Contreras ha aconseguit aturar sense gaires problemes.

Ja en la darrera part de l’encontre l’Alcoyano ha intentat pressionar més però, tot i l’evident cansament del Formentera, no ha pogut tampoc marcar cap gol. En aquesta darrera part del partit s’ha deixat notar especialment la falta de forces del Formentera que ho va donar tot dimecres passat en el partit de la Copa del Rei disputat contra el Logronyès.

Empat a zero del Formentera contra l’Alcoyano

Amb aquest nou resultat el Formentera disputa una nova jornada sense guanyar a casa, tot i que en aquesta ocasió almenys, pot sumar un punt i assoleix un nou resultat que manté a l’equip a mitja taula i lluny, per tant, de les posicions de descens.

La setmana que ve el conjunt local intentarà validar aquest nou punt aconseguit avui en el camp del Formentera en el partit que disputarà a Cornellà i que serà vital per seguir escalant posicions i allunyar-se de la mitja taula.

Galeria fotogràfica Formentera 0-0 C.D. Alcoyano

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here