Es cremen dos cotxes i una llanxa a Sant Ferran

El foc es va declarar passades les dotze de la nit a una enramada d'una casa particular de Sant Ferran

2526
L'incendi ha afectat a dos cotxes i una llanxa
Publicidad
Els vehicles estaven situats a dins una coberta d’un domicili particular

Aquesta matinada s’han cremat dos cotxes a una enramada d’uns 60 metres quadrats situada a un domicili particular de Sant Ferran, en concret a una casa situada al camí vell de Punta Prima. El foc també ha afectat de manera parcial a una llanxa que estava a la mateixa coberta i a una moto que es trobava en aquest mateix indret. Segons han informat els bombers de Formentera, aquest cos va rebre l’avís de l’incendi a les 00,35 i fins al lloc del foc s’hi van desplaçar 3 vehicles de bombers amb un total de 5 efectius a més d’agents de Protecció Civil i de la Policia Local.

Els bombers van tardar gairebé una hora en controlar l’incendi. Foto: CIF

Els bombers van tardar gairebé una hora a donar l’incendi per controlat, concretament el foc es va donar per controlar a la 01,00 de la matinada i a les 3,30 els bombers van donar per extingit l’incendi.

Passades les tres de la matinada el foc es va donar per extingit

De moment es desconeixen les causes que han provocat aquest nou incendi i la Guàrdia Civil de Formentera s’està fent càrrec de les investigacions.

Publicidad
Publicidad