El Formentera s’emporta els tres punts de Llagostera

Una gran S.D.Formentera guanya per 0 a 1 al Llagostera amb gol de Samuel San José al minut 52. Aquesta victòria dóna un plus de confiança a l'equip de Tito García Sanjuán que rebrà el Logroñés en la tercera ronda de la Copa del Rei el pròxim dimecres

La S.D.Formentera va fer en aquesta cinquena jornada la seva primera visita oficial a Catalunya per disputar un partit de lliga de Segona B. Va ser al difícil camp de la U.E.Llagostera, un clàssic de la categoria. El partit va començar a les 11h, un horari poc habitual pels jugadors formenterers, i va finalitzar amb victòria pel Formentera per 0 a 1.

L’11 incicial que varen presentar els locals ha set: Marcos, Chica (Chele 69’), Fuster (Pablo 74’), Viale, Esteban, Gómez, Gavilán, Carbó, Gabarré, Leo i Moha. Els suplents: Chele, Flere, Ayala, Maynau, Pablo, Maymí i Pitu.

Imatge del partit contra el Llagostera

En canvi, Tito García Sanjuán va presentar un 11 inicial amb alguns canvis, respecte a les darreres jornades, amb: Marcos, Fobi, Bonilla, Javi Rosa, Samu, Álvaro (Maikel 88’), Liñán, Quesada (Juan Antonio 65’), Bruno (Gabri 83’), Garmendia i Dailos. A la banqueta hi eren: Quico, Chechu, Maikel, Gabri, Omar, Riera i Juan Antonio.

El Formentera va començar el partit amb el tercer equipatge de color groc, per diferenciar-se de l’equip local, que en aquest cas vesteix de blaugrana.

En els primers minuts de partit tots dos conjunts varen mostrar les seves cartes oferint un joc directe i amb molt de ritme. Els minuts passaven i el Llagostera s’aprofitava de la seva condició de local per imposar el seu joc. Va començar a pressionar a la part alta i el Formentera es va veure amb problemes per treure la pilota controlada.

Les primeres arribades a porteria contrària varen ser pels locals, però que no varen arribar a crear un clar perill sobre Marcos Contreras.

Tot i que el domini del joc era pel Llagostera, a poc a poc el conjunt de Tito García Sanjuán es va anar sentint més còmode sobre la gespa i va ser quan va començar a tenir més ocasions. Unes arribades que venien de contraatacs aprofitant que la defensa local es trobava molt avançada.

Imatge del partit contra el Llagostera

L’ocasió més clara pels roigs i negres va ser al minut 25 amb un xut de Bruno que Marcos, el porter local, desvià a córner.

La rèplica del Llagostera no es va fer esperar i va arribar al minut 28, amb un córner que picat per Moha i que per poc es converteix en gol olímpic. Garmendia, molt atent va rebutjar l’esfèric sota els pals.

Es va arribar al final de la primera part amb un Llagostera molt perillós a jugades de pilota aturada i segones jugades, però amb un Formentera ben plantat sobre el camp i amb les idees clares.

En la represa, el ritme no va baixar i els dos equips varen sortir amb ganes de fer pujar el marcador.

El gol va arribar aviat. Al minut 52, un ex del Llagostera, Samuel San José va obrir el marcador posant el 0 a 1 pel Formentera, en una jugada dins l’àrea local que el defensa roig i negre rematà al fons de la xarxa.

Pocs minuts després el Llagostera ho va intentar mitjançant Moha, un dels jugadors més destacats dels locals, que per poc posa l’empat al Municipal del Llagostera, però el seu xut va surtir desviat de la porteria de Marcos Contreras.

Al minut 73 el Formentera va reclamar un possible penal del Llagostera. Un centrada de Bruno dins l’àrea la va tallar un defensa local amb les mans, però l’àrbitre del partit, David Recio Moreno, no va considerar que fossin voluntàries.

Els dos conjunts varen moure files i varen donar entrada a suplents per oferir aire fresc als dos equips.

El Formentera ho va seguir provant i va mantenir un ritme de joc frenètic, per tal de no deixar passar els davanters del llagostera.

Juan Antonio, que havia sortit al minut 65 en substitució de Nando, va gaudir d’una bona oportunitat per ampliar el marcador però el porter local, Marcos, va estar molt atent per aturar el cuir.

Fregant el minut 90 el Llagostera va tenir una bona ocasió per empatar, però el xut d’un dels seus jugadors va sortir per sobre la porteria de Contreras.

Arribats al minut 90, Recio Moreno, va afegir 4 minuts, que no varen servir per empatar el partit per part del Llagostera.

Un bon partit del Formentera que s’emportà tres punts molts importants per seguir en el camí de mantenir-se a Segona B.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here