El Formentera cau a casa contra l’Ontinyent per la mínima

El Formentera perd el segón partit de lliga de Segona B que juga davant la seva afició. L'Ontinyent s'emporta els tres punts de Formentera amb una victòria per 1 a 2. Els de Tito podrien haver remuntat en la segona part, però la falta de punteria condemna l'equip de Tito García Sanjuán

La S.D.Formentera ha patit avui la segona derrota al seu camp en lliga de Segona B. En aquest cas ha set l’Ontinyent, que s’ha emportat els tres punts del Municipal de Formentera amb una victòria per 1-2.

L’equip inicial que ha presentat Tito Garcia Sanjuán ha set el mateix que va jugar en Copa del Rei contra el Tarazona, amb: Marcos, Fobi, Bonilla, Quico (Agus 67’), San José, Liñán, Omar (Juan Antonio 63’) Quesada (Álvaro 72’), Bruno, Garmendia i Riera.

L’11 de Vicente Parras per l’Ontinyent ha set: Álvaro Campos, Albiol, Verdú, Russo, Monreal, Carrasco, Rubio (J.A.Soler 56’), Anaba (Fran Machado 60’), Keita Jr., Juanan i Tito Malagón (Nemesio 76’)

El vent de mestral que bufava en aquest diumenge ha dificultat el joc dels dos equips que han començat el partit amb intensitat i ritme. El primer avís a porteria contraria ha set pel davanter local Bruno Vinicius, però el seu xut ha set desviat per Campos.

El Formentera que jugava amb el vent en contra li ha costat molt poder realitzar el seu joc combinatiu. Per contra, l’Ontinyent aprofitava les ratxes fortes de vent per realitzar centrades llargues que es convertien en arribades perilloses a la porteria de Marcos Contreras.

El primer gol del partit ha arribat en una jugada embolicada dins l’àrea del Formentera a la sortida d’un córner. L’esfèric ha picat al cap del defensa local Quico i ha entrar al fons de la xarxa posant el 0-1 al marcador.

A partir d’aquell moment, l’Ontinyent s’ha fet amo del partit i ha dominat el joc posant contra les cordes al conjunt formenterer. El davanter del conjunt valencià Keita Jr. S’ha convertit en un autèntic malson pels defenses del Formentera, que han hagut d’esforçar-se de valent per frenar l’empenta visitant.

Al minut 30, i també en una jugada de baló aturat ha arribat el segon pels d’Ontinyent. En un altre córner, Monreal aprofita el rebuig de l’esferèic per introduir-lo dins la porteria on Marcos no ha pogut fer per aturar-lo. Amb el domini visitant s’ha finalitzat la primera part.

En la represa, ha canviat el guió. La S.D.Formentera ha sortit al camp amb moltes ganes de remuntar el partit i això s’ha notat en el joc directe que han imposat. Només havien passat 4 minuts de la segona part i Nando Quesada ha marcat un autèntic golàs des de la banda esquerra d’atac. El mateix Quesada havia tret un córner i el rebuig d’un defesa l’ha controlat i l’ha posat a l’esquadra visitsant.

A partir d’aquest moment, tant l’equip de Tito Garcia Sanjuán com de Vicente Parras, han mogut files i han donat entrada a jugadors per aportar aire fresc.

El domini del joc ha seguit sent clarament del Formentera que no ha sabut rematar el partit en les diverses ocasions que ha tingut. Les més clares per ampliar el marcador han set per part de  Riera que el seu remat surt alt al minut 51, un xut de Bruno que treu el porter visitant sota els pals després d’una jugada entravessada dins l’àrea, i una altra d’Álvaro al minut 90 que per poc sorprèn al porter de l’Ontinyent.

Amb el resultat d’1 a 2 definitiu s’ha arribat al final del partit.

Ara el Formentera ocupa la part baixa de la taula classificatòria de Segona B i el pròxim partit es desplaçarà a Catalunya per enfrontar-se a un clàssic de la categoria de bronze; el Llagostera.

Galeria Fotogràfica Formentera Ontinyent

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here