El Consell posarà grades supletòries al camp de futbol per ampliar la capacitat fins a 700 seients

La capacitat del Camp Municipal d'Esports s'ampliarà a 700 espectadors per aquesta temporada on el primer equip de la S.D.Formentera jugarà per primera vegada a Segona B. El cost d'aquesta instal·lació provisional és de 18.000 euros, sufragats entre Consell i el club de futbol

El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que el 28 i 29 de setembre s’instal·laran 3 graderies modulars provisionals al Camp Municipal d’Esports de Sant Francesc.

Afició S.D.Formentera

Així hi haurà 332 places noves al camp, que podrà acollir uns 700 espectadors asseguts. La tribuna central es posarà on estava situat l’antic bar, i les altres dos aniran situades a cada costat de les actuals.

El cost de lloguer, muntatge i manteniment de les graderies és de devers 18.000 euros i es sufragarà entre el Consell i la S.D.Formentera. «Aquesta mesura especial es dóna després de la pujada del Formentera a segona divisió B i per donar resposta a la previsió d’augment d’assistència, com ja es va comprovar en el primer partit jugat a casa aquest cap de setmana», segons ha explicat el conseller d’Esports, Jordi Vidal.

Afició de la S.D.Formentera

Tasques de manteniment
D’altra banda, el Consell ha fet tasques de manteniment del recinte, com la pintura de les graderies d’obra i de les baranes i el restabliment de seients que estaven en mal estat, entre d’altres. A més, s’han reformat els banys. Totes aquestes tasques han tengut un cost de devers 50.000 euros, finançats pel Consell que és l’encarregat de mantenir totes les instal·lacions públiques en bon estat.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here