La cultura del rap arriba a Sant Francesc

La plaça de la Constitució de Sant Francesc va acollir ahir a la nit una activitat destinada al públic més jove de l'illa, el concert musical Rap Culture. Un total de 4 intèrprets van delectar al públic assistent amb un extens repertori de temes característics de la música Hip Hop

1240
Un moment del concert Rap Culture d'ahir a la nit
Publicidad
Compartir

La plaça de la Constitució de Sant Francesc va acollir ahir a la nit una activitat destinada al públic més jove de l’illa, el concert musical Rap Culture. Un total de 4 intèrprets van delectar al públic assistent amb un extens repertori de temes característics de la música Hip Hop. En concret, Dual Tod, Fabian, D’Versus i Juan Vidal van ser els encarregats de posar la nota musical a la vetllada d’ahir a la nit.

Dual Tod, Fabian, D’Versus i Juan Vidal van ser els protagonistes del concert

Rap Culture està organitzat pel Casal de Joves de Sant Francesc i forma part de les activitats que es fan durant aquest mes a Formentera per celebrar les festes patronals de Sant Jaume.

El públic va gaudir del concert

Les Festes de Sant Jaume conclouen avui dissabte, 29 de Juliol, amb una altra activitats per a joves. Es tracta d’una exhibició del campus d’estiu de Natació sincronitzada que es farà a la piscina del poliesportiu Antoni Blanc, de Sant Francesc, a partir de les 19.30 hores.

Publicidad

Galeria Fotogràfica Rap Culture

Publicidad