El Formentera surt golejat de la primera prova de nivell contra el Mallorca

La S.D.Formentera perd per 4-0 en el partit amistós contra el R.C.D.Mallorca, un dels equips favorits al títol de Segona B. Els homes de Tito han tingut diversos errors defensius que han set decisius en la derrota

La S.D.Formentera ha tingut avui la seva primera prova de nivell amb el partit amistós contra el R.C.D.Mallorca que s’ha jugat a la Ciutat Esportiva de Son Bibiloni. Un partit que ha començat més tard del previst a causa del retràs que ha tingut l’avió en què viatjaven els formenterers.

Un partit que tot i ser amistós ha tingut una gran afluència de públic amb 1000 persones a les graderies de Son Bibiloni.

L’11 que ha presentat Tito Garcia Sanjuán ha set: Chechu, Bonilla, Dailos, Quico, Samuel san José, Liñán, Quesada, Álvaro, Juan Antonio, Garmendia i Agus. A la banqueta hi eren Mountanga, Fobi, Marcos, Javi Rosa, Maikel, Gabri i Riera.

Per part del Mallorca l’11 titular ha set: Reina, Sastre, Bonilla, José Ángel, Raillo, Jony, Bryan, Serrano, Cedric, Salinas i Lago Junior. Els reserves: Parera, Grima, Pierre, Xisco, Campos, Núñez, Baba, Pol, Dami, Ález López, Pablo (B) i Ángel

El partit ha començat amb bon ritme i amb iniciativa mallorquinista. Tant ha set així que ben aviat ha arribat el gol dels mallorquins. Al minut 5, Cedric ha rematat a plaer dins l’àrea a l’aprofitar una centrada de córner. El Formentera ha intentat recompondre’s, i al minut 14 ha estat a punt d’empatar però finalment la jugada no ha set rematada per cap davanter formenterer.

Al minut 22, Cedric ha tornat a aprofitar una errada defensiva del Formentera i ha posat el segon al marcador. El mateix Cedric, que ha set un autèntic malson pels formenterers en els primers 45 minuts, ha tornat a marcar a plaer el 3 a 0 al minut 27.

Els homes de Tito García Sanjuán han seguit a la seva i han fet tot el possible per desenvolupar el seu joc, i ha estat a punt de tenir premi a la mitja hora de partit. Garmendia ha fet el primer xut en perill per la porteria mallorquinista però el porter del Reial Mallorca, Reina, s’ha lluït amb una gran aturada.

El domini dels mallorquins ha set molt evident que han tornat a fer pujar el marcador al minut 35. En aquesta ocasió Lago Junior ha posat el quart en rematar una pilota que ha quedat morta a la frontal de l’àrea petita després d’una altra errada defensiva.

Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

En la represa les dues formacios han donat entrada a la resta dels jugadors que es trobaven a la banqueta.

La segona part ha començat amb un córner a favor del Formentera, el primer del partit l’equip de Sanjuán, i que Gabri, que acabava d’entrar, no ha rematat bé i ha enviat la pilota fora.

En els minuts inicials de la segona part han set de domini formenterer, però a poc a poc, el Mallorca ha sabut situar-se sobre la gespa i ha tornat a portar la iniciativa.

El Formentera ha intentat estar més atent en defensa i això ha permès tenir més allunyats els davanters mallorquins. Encara que ha intentat fer entrades per bandes i centres a l’àrea, però els defenses formenterers han sabut treure les pilotes perilloses. Un dels més destacats de l’esquadra formenterera ha set el nou fitxatge Kingsley Fobi, que ha demostrat la qualitat que aportarà a l’equip de García Sanjuán.

El Mallorca ha estat a punt de marcar de nou després d’una nova errada en defensa del Formentera però finalment els homes de Garcia Sanjuán han pogut resoldre l’error i han evitat el cinquè gol.

Per la seva banda el Formentera ha provat de fer joc de toc, el què ha permès arribar en camp contrari, però sense efectuar arribades de perill.

Així com han anat passant els minuts, el joc s’ha tornat més dur en alguns moments amb petites picabaralles i entrades fortes entre jugadors dels dos equips, que no han tingut més repercussió. Així l’àrbitre del partit ha posat el punt final al partit amistós.

En definitiva, els formenterers han tingut moltes dificultats per desenvolupar el seu joc i l’equip ha tingut diverses errades defensives que han set decisives en la derrota. Tito García Sanjuán encara té temps per corregir errors i fer més rodatge de la plantilla. Ha set una prova de nivell per conèixer el què els espera a la categoria de bronze.

En canvi, el Mallorca, ha demostrat el seu poder competitiu i ha set molt superior a l’equip formenterer, sobretot en la primera part. Tot i ser en plena pretemporada, els mallorquins han deixat clar que són els clars favorits al títol de lliga i es presenta com l’equip més fort dels 4 grups de Segona B.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here