La Savina celebra les Festes del Carme amb un cap de setmana ple d’activitats

Activitats infantils, processó marinera, proves esportives i nits de concerts omplen el cartell de les Festes del Carme 2017 de La Savina

1269
Publicidad
Compartir

L’associació de Vesins de La Savina, amb la col·laboració del Consell Insular, ha preparat un cartell d’activitats per celebrar amb tota la família durant aquest cap de setmana.

Les activitats comencen avui divendres, 14 de juliol, amb jocs tradicionals amenitzats per Dj. Yeray i un taller de cançó glossada a la plaça de les Illes Pitiüses a les 19.00 h.

Els amants de la nàutica tenen cita el dissabte, 15 de juliol, amb la Regata Festes del Carme a s’Estany des Peix que porta a terme el Club de surf de Formentera. A les 17 h, petits i grans tenen la diversió assegurada amb la Festa de l’aigua i escuma que se celebrarà a la plaça Illes Pitiüses. La nit de dissabte estarà plena de concerts amb l’actuació de Jam Factory, All Sex, La 22 i, com no podia ser d’una altra manera, també hi serà Dj. Pharma. Tots els concerts es desenvoluparan al Moll de la Ribera.

Publicidad

El diumenge serà el dia pels actes més tradicionals i mariners. A les 18.30 h se celebrarà la Missa i sonada al carrer Calp, davant la Casa del Mar. Des d’allí començarà la processó fins al port dels pescadors, on es posaran a disposició dels assistents les barques de pesca per iniciar la processó marinera pel mar. Aquest és un dels actes més emotius de les festes del Carme on es fa una ofrena floral als mariners morts al mar i es beneeixen els vaixells que acompanyen la processó. Una vegada tornats a terra, les colles de ball pagès de Formentera oferiran una mostra del ball típic de les Pitiüses.

La nit de diumenge també estarà carregada de propostes musicals. La banda de Música de Formentera farà un concert a les 21.30 h al carrer Calp. A partir de les 22.00 h serà el Moll de la Ribera on es concentraran les actuacions musicals amb Blaumut, Ras Smaila, Dj. Marcos i Dj. Lluís.

http://formenteraavui.com/event/festes-del-carme-2017-la-savina/

Publicidad