Traslladada una dona a l’Hospital de Son Espases per un accident de moto a Formentera

Una motorista de 33 anys i de nacionalitat espanyola és traslladada en estat greu a l'Hospital de Son Espases a conseqüència d'un xoc contra un cotxe a la carretera PM-820

Moto de l'accidentada a la carretera PM-820 al km 7,5

IB-Salut ha informat que una dona de 33 anys i de nacionalitat espanyola ha set trasllada a l’Hospital de Formentera a conseqüència d’un accident produït, devers les 12:00h, entre un cotxe i una moto a la carretera PM-820 direcció a La Mola, sobre el km 7. A causa de la gravetat de les ferides, la motorista ha set traslladada d’urgència a Son Espases en helicòpter, amb Traumatisme Crani Encefàlic greu. El servei de premsa de Salut indicia que s’activa el codi trauma. L’estat de la motorista és greu.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here