Traslladada una dona a l’Hospital de Son Espases per un accident de moto a Formentera

Una motorista de 33 anys i de nacionalitat espanyola és traslladada en estat greu a l'Hospital de Son Espases a conseqüència d'un xoc contra un cotxe a la carretera PM-820

1516
Moto de l'accidentada a la carretera PM-820 al km 7,5
Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

IB-Salut ha informat que una dona de 33 anys i de nacionalitat espanyola ha set trasllada a l’Hospital de Formentera a conseqüència d’un accident produït, devers les 12:00h, entre un cotxe i una moto a la carretera PM-820 direcció a La Mola, sobre el km 7. A causa de la gravetat de les ferides, la motorista ha set traslladada d’urgència a Son Espases en helicòpter, amb Traumatisme Crani Encefàlic greu. El servei de premsa de Salut indicia que s’activa el codi trauma. L’estat de la motorista és greu.

Publicidad