Conveni entre Consell i PIMEF per impulsar cursos de formació i assessorament als empresaris de l’illa

La institució insular aportarà 22.000 euros per ajudar a la Pimef a dur endavant aquestes polítiques que es materialitzaran amb projectes d'actualització de conceptes i estratègies de màrqueting

877
Sandra Ferrer, Consellera Territori i Turisme, Jaume Ferrer, President del Consell Insular, i Pep Mayans, President de la PIMEF
Publicidad

El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, i el president de la Petita i Mitjana Empresa de Formentera, Pep Mayans, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues administracions per impulsar polítiques de formació i assessorament als empresaris de l’illa i coordinar-se amb l’àrea de Comerç del Consell Insular de Formentera per col·laborar amb campanyes que beneficien al petit comerç, entre d’altres.

Amb aquest conveni, la institució aportarà 22.000 euros per ajudar a la Pimef a dur endavant aquestes polítiques que es materialitzaran amb projectes d’actualització de
conceptes i estratègies de màrqueting aplicades amb els quals oferiran les eines necessàries que permetin al comerç de Formentera dinamitzar la seva activitat.

LA Pimef farà jornades formatives que es duran a terme durant les temporades de menor activitat empresarial de l’any 2017, per tal que un major nombre de persones es puguin beneficiar d’aquestes accions. Les principals branques d’actuació, seran: comerç, restauració i serveis. També s’oferirà un servei d’assessorament als ciutadans de l’illa tan pel que fa a la creació d’empreses, com l’assessorament al petit comerç o en prevenció de riscos laborals.

Publicidad

Com a novetat, la Gerent de Pimef col·laborarà amb la conselleria de Comerç per desenvolupar campanyes com la de Compra a Casa, fer la gestió, seguiment i actualització de continguts de l’APP «Formentera 365», o ajudar a la promoció del Save Posidonia Project, entre d’altres.

Publicidad