Mateo Sanz i Sergi Escandell entren al Medal Race de la Copa del Món de Santander

Mateo Sanz i Sergi Escandell surten ben parats de la jornada desastrosa que han tingut avui i aconsegueixen classificar-se pel Medal Race, la prova final de la Copa del Món on només hi entren els 10 primers classificats del campionat

800
Foto cedida per Sergi Escandell (Sailing Energy)
Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

Mateo Sanz i Sergi Escandell han disputat avui la tercera jornada de la competició on no han tingut un bon dia. Segons ha declarat Sanz a formenteraavui.com «ha tornat a fer vent fort i això ens ha perjudicat». En les tres mànigues d’avui els regatistes formenterers han comès errors i han fet les següents posicions: Mateo Sanz 10º, 12º 17º i Sergi Escandell 12º, 10º 13º.

Foto cedida per Mateo Sanz (Sailing Energy)

Tot i això, ha set suficient per seguir al campionat i han aconseguit el seu objectiu; entrar al Medal Race de la Copa del Món de RS:X, que s’està portant a terme en aigües de Santander, on només hi participen els 10 primers windsurfistes que s’han classificat en les mànigues celebrades al llarg de tota la setmana. En la classificació general Sanz, que ocupava la sisena posició ha caigut fins al 9è lloc. Escandell, per la seva banda, ahir va acabar en la 11ena posició, però amb els resultats d’avui ha quedat el 10è classificat en la general.

Recordem, que en aquest campionat hi participen els 20 millors windsurfistes del món, i els 10 primers classificats s’ho juguen tot al Medal Race, que es diputarà demà, dissabte 10 de juny. Segons Sanz, «sempre estem contents d’estar al MR en qualsevol competició internacional, encara que sabem que serà molt difícil escalar posicions, ja que el sistema de puntuació és diferent que en altres competicions».

Publicidad

D’aquesta manera la participació dels dos formenterers en la Copa del Món serveix per mantenir el nivell i seguir competint en l’àmbit mundial, tot i que «no és una competició important» per a ells. La cita més important de l’any pels interessos de Sanz i Escandell serà a finals de setembre amb el Mundial de RS:X que se disputarà a Oshima, Japó.

Publicidad