Mateo Sanz segueix en el Top 10 de la Copa del Món de Santander

Mateo Sanz ocupa la 6ª posició de la general mentre que Sergi Escandell se sitúa 11è classificat de la general després de les mànigues disputades avui a Santander en la categoria RS:X

581
Foto cedida per Mateo Sanz
Publicidad

 

Un cop més Mateo Sanz i Sergi Escandell tornen a competir en una cita mundial en categoria RS:X. Aquesta vegada en la Serie Final de la Copa del Món, que es disputa en aigües de Santander, una prova on només hi acuden els 20 millors windsurfistes del món.

En la tercera jornada de regata, celebrada durant el dia d’avui, Sanz ha aconseguit escalar posicions. Les marques aconseguides en aquesta jornada han set 2º, 4º, 13º el que permet a Sanz, que competeix per Suïssa, situar-se en la 6ª posició de la general. Amb aquesta posició se situa per davant el numero 1 nacional Iván Pastor, que va representar a Espanya en les passades olimpíades de Brasil.

Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

Sergi Escandell ho ha tingut més difícil en les tres mànigues d’avui amb un 6º, 11º, 14º el que el situa en l’11ª posició de la general i surt del Top 10. Tot i això, Escandell encara te opcions de seguir pujant posicions i situar-se molt més a prop de Pastor que, ara mateix, ocupa la 7ª posició.

De moment, lidera la Copa del Món l’holandès Kirian Badloe que està competint de forma molt regular sense cedir errors al llarg de les jornades.

 

 

Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com