Trobada de voluntaris per netejar la platja de Llevant

L'Associació "Qué Celeste" torna a organitzar una nova trobada per netejar les platges de l'illa. En aquesta ocasió els voluntaris recolliran restes orgàniques i de fems a la platja de Llevant. La trobada serà el diumenge, 30 d'Abril, a les 12h

Jornada de neteja de platges organitzada per Qué Celeste

L’Associació «Qué Celeste» ha organitzat per diumenge 30 d’Abril a les 12 hores, una nova trobada per netejar la platja de Llevant. El punt de trobada és l’aparcament del nou quiosc Vapor Manolito. Allí s’instal·larà un petit envelat on es donarà a cada participant el material per fer feina i un kit amb beguda i menjar.

Voluntari recollint escombreries

L’objectiu és reivindicar el reciclatge i la neteja als nostres mars. En aquest sentit, abans d’iniciar la netejada es farà una xerrada informativa amb tots els assistents on es donaran les indicacions a seguir.

És la tercera edició d’aquesta trobada. La primera es va organitzar l’estiu passat a la platja de ses Illetes i el passat 19 de març a la platja de Migjorn amb la participació d’uns 50 voluntaris.

Restes orgàniques de la platja

Com ja va informar formenteraavui.com en el seu dia, l’objectiu d’aquesta associació és organitzar més trobades al llarg de l’any perquè la gent pugui participar.

L’Associació «Qué Celeste» està formada per persones estrangeres residents a Formentera que promouen el respecte pel patrimoni natural. Part del material que recullen a les platges el reciclen per muntar l’escenografia de l’escenari del Festival que se celebrarà els dies 22 i 23 del pròxim mes de setembre, a la plaça de sant Ferran. Un esdeveniment que acull espectacles teatrals, cercaviles, tallers infantils i projeccions audiovisuals educatives.

Les persones interessades a participar en la neteja de la platja de Migjorn es poden apuntar a les oficines de l’Àrea de Medi Ambient del Consell Insular o al perfil de Facebook Festival Qué Celeste.

Notícia relacionada:

Netejada voluntària de la platja de Migjorn

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here