Formentera es promociona a Alemanya

Formentera farà presentacions a les dues grans ciutats d'Alemanya, Munic i Berlín, on promocionarà l'illa en temporada baixa i farà una especial menció al Save Posidonia Project

704
Alejandra Ferrer, Consellera de Turisme, fent presentació avui de matí a Alemanya
Publicidad

La consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, s’ha traslladat aquesta setmana a Alemanya per fer presentacions de la destinació Formentera a dues de les principals ciutats d’aquest país centre europeu: Munic i Berlín. A les trobades es fa especial menció al Save Posidonia Project.

Avui a les 12.00 hores s’ha presentat a un restaurant de Munic, davant la premsa Alemanya, «els atractius de Formentera en temporada baixa, les activitats que s’ofereixen però també la seva singularitat, tradicions, gastronomia i cultura», segons ha declarat Alejandra Ferrer. Després s’ha explicat el projecte per recaptar fons per la protecció de la posidònia, una planta de la qual s’ha destacat la seva importància sobre l’ecosistema de Formentera i les seves platges. «Hem deixat clar que la seva conservació és primordial perquè les futures generacions en puguin gaudir de la mateixa manera que nosaltres de Formentera». La presentació ha cridat l’atenció de la premsa especialitzada en turisme, sostenibilitat i medi ambient precisament aquest 2017 que se celebra l’any del turisme sostenible.

Demà es farà una nova presentació davant la premsa a l’ambaixada espanyola a Berlín. Aquestes accions promocionals han comptat amb la col·laboració de l’ATB i Turespaña

Publicidad
Publicidad