Cursos de la Cambra de Comerç per treure més profit a internet

La Cambra de Comerç ofereix cursos de formació per a empreses sobre màrqueting usant les xarxes socials i sobre la Llei de Protecció de Dades. El Consell Insular subvenciona el 25% del cost de la inscripció

372
Publicidad

La Cambra de Comerç ofereix al llarg dels 12 mesos diverses possibilitats de formació dirigida a la ciutadana i les empreses. El pròxim curs que s’impartirà va destinat a aquelles persones que vulguin treure més partit a Internet, i concretament a les xarxes socials, una eina de promoció que té un gran potencial.

Els dies 24, 26 i 28 d’Abril, es portarà a terme un Curs de màrqueting usant les xarxes socials. El curs serà impartit per Laura Torres, Llicenciada en Publicitat i Social Media Mànager, i els alumnes aprendran a gestionar la presència de la seva marca en xarxes socials i conèixer els entrellats del Community Management. L’horari serà de 10 a 13 h.
El preu és de 100 € per persona, i inclou la subvenció del 25 % per part del Consell Insular. El termini d’inscripció finalitza el divendres, 21 d’abril, i les places són limitades

Un altre curs que oferirà la Cambra de Comerç de Formentera serà sobre la Llei de Protecció de Dades. Una informació que tota empresa o entitat que tracti dades de caràcter personal està obligada a complir. El contingut del curs se centrarà en conèixer la Llei Orgànica de Protecció de Dades, i com han de fer les empreses per donar-se d’alta en el fitxer de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. El curs l’impartirà Alexander Vila Wendt, Llicenciat en Administració i direcció d’empreses, el divendres, 5 de maig, de 16 a 20h, i dissabte, 6 de maig, 10 a 14 h. El preu és de 100 € per persona, amb la subvenció del 25 % del Consell Insular de Formentera. El termini d’inscripció finalitza el dimarts 2 de maig, i les places són limitades

Publicidad

Als alumnes a cadascun dels cursos que assisteixin un mínim del 80% de les classes, se’ls concedirà un diploma acreditatiu.

Publicidad