Consell Insular i Espai Frumentària signen un conveni pel foment de l’oferta cultural

El conveni dotat amb 6.000 euros permetrà ampliar el ventall d'activitats culturals pel 2017

573
Susana Labrador, Consellera de Cultura i Patrimoni, Jaume Ferrer, President del Consel Insular i Miquel Costa, President d'Espai Frumentària
Publicidad

El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, i el president d’Espai Frumentària, Miquel Costa, han signat un conveni de col·laboració en matèria de promoció i difusió cultural per l’any 2017.

L’objectiu del conveni és contribuir a reforçar el ventall d’oferta cultural de Formentera durant aquest any. Entre les activitats que organitzaran destaquen els actes culturals i artístics, com «El 7 a les 6», Filmoteca, Concerts i Exposicions entre d’altres, així com l’aula de teatre i creació i producció teatral. Per fer possibles aquestes activitats el consell col·labora econòmicament amb una aportació màxima de 6.000 euros.

L’associació Espai frumentària, constituïda a l’illa l’any 2013, és una entitat que treballa pel foment i difusió de la creació i la producció teatral i per la dinamització i la divulgació d’activitats artístiques i culturals, segons es recull en els seus estatuts.

Publicidad
Publicidad