Mateo Sanz i Sergi Escandell, es queden amb la final com a premi

Els windsurfistes formenterers han quedat eliminats en la primera màniga de la Medal Race del Trofeu Princesa Sofia. A Sanz, amb un 8è, i Escandell amb un 11è lloc, els com a premi la participació en la final d'aquest trofeu disputat a Mallorca

636
Foto cedida per Mateo Sanz
Publicidad

Mateo Sanz i Sergi Escandell, els dos windsurfistes de Formentera que han participat en la 48 edició del Trofeu Princesa Sofia, no han pogut passar de la primera màniga disputada avui a Mallorca. El vent fort, d’uns 20 nusos, que ha predominat durant la jornada ha set un malson pels formenterers que han quedat sense opcions de fer podi. En la classificació general, Sanz ha set 8è, i Escandell, 11è.

Segons ha declarat Mateo Sanz a Formentera avui, ha set una «llàstima no fer millor paper», però que es queden amb el «premi d’haver format part del Medal Race de la competició», on només hi han participat els primers 12 regatistes classificats al llarg de la setmana. Assegura que ha servit «per guanyar experiència en aquesta regata».

Per Sergi Escandell, només pel fet d’haver-se classificat en el Medal Race, s’assegura entrar en l’equip nacional espanyol. És el premi a la gran temporada que està realitzant en aquest començament d’any. La selecció de windsurfistes per l’equip nacional va començar en Febrer a Cadis, amb la Semana Olímpica Andaluza, i en el mes de març, en la Copa d’Espanya a Alacant. Els bons resultats aconseguits en totes les competicions han portat al windsrufista formenterer al primer equip.

Publicidad

El pròxim objectiu dels dos formenterers serà a finals d’abril a la Copa del Món que se celebra a Hyeres, França. Una prova, que juntament amb la Copa del Món de Miami, és classificatòria per la final que es disputarà a Santander la primera setmana de juny, on només hi acudiran els 20 millors del món.

Publicidad