Mateo Sanz i Sergi Escandell, en el Medal Race del Princesa Sofia

Sanz amb un 5è lloc i Escandell amb un 11è aconsegueixen entrar en l'última prova que només disputen els 12 primers classificats al llarg de la setmana. Sergi Escandell, a més, s'assegura un lloc en l'equip nacional

811
Foto cedida per Mateo Sanz
Publicidad

Els windsurfistes formenterers Mateo Sanz i Sergi Escandell han aconseguit un lloc en el Medal Race del 48è Trofeu Princesa Sofia en la categoria de RS-X, que es disputa en aigües mallorquines. Es tracta de la prova final, que se celebrarà, demà dissabte 1 d’abril, on només hi participen els 12 primers classificats de les proves disputades al llarg de tota la setmana. En la darrera eliminatòria, disputada avui divendres, han aconseguit sumar-se a la privilegiada llista amb un 5è lloc per Sanz i un 11è per Escandell.

Foto cedida per Mateo Sanz

Aquest és el nou format en aquesta competició nàutica. Fins al 2016, només disputaven el Medal Race els 10 primers classificats. El que significa una gran fita per Sergi Escandell, que a més, amb aquesta classificació a la prova final, s’assegura entrar en l’equip nacional espanyol. És el premi a la gran temporada que està realitzant en aquest començament d’any. La selecció de windsurfistes per l’equip nacional va començar en Febrer a Cadis, amb la Semana Olímpica Andaluza, i en el mes de març, en la Copa d’Espanya a Alacant. Els bons resultats aconseguits en totes les competicions han portat al windsrufista formenterer al primer equip.

El primer classificat en la llista pel Medal Race del Trofeu Princesa Sofia ha set l’espanyol Iván Pastor, del Club Nàutic Santa Pola.

Publicidad
Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com