Es publica el número 11 de la revista Formentera

Es tracta del nombre corresponent a les Jornades d'Estudis Locals Joan Marí Cardona de l'any 2021 en l'àmbit de les humanitats i de les ciències socials

427
Revista Formentera 11
Revista Formentera 11
Publicidad
Compartir

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Patrimoni, ha publicat el número
11 de la revista Formentera, corresponent a les Jornades d’Estudis Locals Joan Marí Cardona de l’any 2021.

Com a cada una de les Jornades d’Estudis Locals Joan Marí Cardona, la temàtica de les conferències se circumscriu en l’àmbit de les humanitats i de les ciències socials. Concretament, l’onzena edició recull els textos de Fernando Vegas i Camilla Mileto «Protección, conservación y difusión de la arquitectura vernácula»; de Vicent Prats, «Canvis en el poblament dispers a Formentera entre 1956 i 2002»; de Fanny Tur, «Epidèmies a Formentera»; de Josep Colonques, «Les plantes per a la salut», i de Francisca Riera, «Repressió institucional franquista a Formentera: la Causa General».

La consellera de Patrimoni, Raquel Guasch, ha destacat que «l’interès del Consell en la present legislatura era recuperar aquestes publicacions, que ja s’han actualitzat, perquè recullen treballs de recerca i reflexions molt interessants sobre la nostra illa i que entenem que són fonamentals per apropar-nos i conèixer millor la història de Formentera».

Publicidad

 

 

Publicidad