«Compra a Casa» entrega el premi de la campanya de Nadal

La presidenta i consellera de Comerç. Ana Juan, ha entregat la targeta regal de 500 euros a l'afortunada guanyadora, Gemma Pradas Ferrer

970
Ana Juan i Lidia Álvarez amb la guanyadora Gemma Pradas
Publicidad
Compartir

El Consell de Formentera i la Pimef han lliurat avui el premi de la targeta regal que es va sortejar amb motiu de la campanya «Al Nadal, Compra a Casa’.

La presidenta del Consell i consellera de Comerç, Ana Juan, ha entregat la targeta regal de 500 euros a l’afortunada guanyadora, Gemma Pradas Ferrer, en presència de la gerent de la Pimef, Lidia Álvarez.

Gemma Pradas té la targeta des de l’any 2018 i la compra guanyadora en el sorteig la va fer a Muebles Carlos. La guanyadora ha comentat que la quantitat del premi li vendrà molt bé per fer compres pendents que té per al seu nou habitatge.

Publicidad

Durant l’any passat amb la targeta «Compra a Casa» es varen fer compres als comerços locals per valor de prop d’1,5 milions d’euros. En l’actualitat hi ha 3.118 targetes i 36 establiments adherits a la campanya.

Publicidad