La revista de còmic ADN es consolida a les llibreries

El passat desembre es va publicar el núm. 3 de la revista de còmic ADN. Amb aquesta nova entrega els autors han aconseguit consolidar la publicació a les llibreries, fent que la periodicitat sigui de dos exemplars a l'any i sense minvar la seva qualitat habitual i a més incorporant-hi nous col·laboradors

471
Portada Revista ADN numero 3
Publicidad

Amb la publicació del núm. 3 de la revista de còmic ADN a principis del passat desembre, els seus promotors, Juan Moreno i Vicent Ferrer, maquetador i editor respectivament, a banda de col·laboradors, han aconseguit que la periodicitat sigui de dos exemplars a l’any, sense minvar per res la seva qualitat habitual i incorporant-hi nous col·laboradors com Patrícia Gea, Raquel Caramazana, Meritxell Gené, Marià Castelló, Sirvent, Veronica Sobrinho o Agnès Yern.

Segons explica el seu principal promotor, Vicent Ferrer, la revista ADN abraça manifestacions creatives diverses, com el còmic, la poesia, la il·lustració, el relat breu i el costumisme. Per al proper núm. 4 està prevista una nova secció de fotografia.

Els autors i col·laboradors de la revista són quasi tots de Formentera, encara que n’hi ha d’Eivissa com Javier Mendoza i de Madrid, com Alfredo Boto, que ja havia col·laborat en la primera etapa de la revista (1985-1998). La temàtica continua centrada en la ciència-ficció, la història, la fantasia, la vida tradicional, amb pinzellades de crítica social.

Publicidad

Com a novetat destacada en aquest nou número, es pot esmentar la creació d’una secció de rondalles tradicionals de les Pitiüses. La revista ADN, en el seu moment, va convidar eivissencs i formenterers a aportar relats populars que després són adaptats literàriament per joves col·laboradors de la revista i acompanyats d’il·lustracions que en aquest cas són del cèlebre ceramista i artesà eivissenc Antoni Tur «Gabrielet».

Els promotors d’aquesta publicació consideren que l’acollida és molt bona i esperen poder presentar el núm.4 en el context de la festa del llibre i la rosa, Sant Jordi, gràcies a les col·laboracions del Consell de Formentera i de l’Ajuntament d’Eivissa.

Publicidad