Es Pujols celebra les Festes del Carme

Les Festes del Carme se celebraran també dimarts que ve al poble de la Savina amb una nova processó marinera i una nit de concerts

1208
Festes del Carme 2019 Es Pujols
Publicidad

La localitat d’es Pujols ha celebrat aquesta tarda la missa i la processó marinera en homenatge a la Mare de Déu del Carme, patrona dels mariners. Prop d’un centenar de veïns i veïnes de la localitat han assistit als actes religiosos que s’han celebrat als escars d’es Pujols. El vaixell de pesca, San Francisco, ha estat l’encarregat enguany de portar a la Mare de Déu i d’encapçalar la processó marinera que ha estat seguida per nombroses embarcacions.

Festes del Carme 2019 Es Pujols

Després dels actes religiosos s’ha portat a terme un ball pagès a càrrecs de les colles de ball de l’illa, es Pastorells i es Xacoters i més tard estava prevista una classe de Zumba a càrrec d’Akroasis Gym i un concert de Jam Factory

El poble d’es Pujols ha celebrat avui les festes en homenatge a la patrona dels mariners

Les festes del Carme a la Savina

Publicidad

Les celebracions del Carme seguiran dimarts que ve, dia 16 de juliol, al poble de la Savina amb la processó marinera a partir de les 19 hores i amb una ballada pagesa a partir de les 21 hores davant de la Casa del Mar de la Savina. A partir de les 22 hores hi haurà la nit de concerts amb La 22, Morning Drivers i Dj Pharma.

Fotos Festes del Carme Es Pujols

 

Publicidad