Gent per Formentera no penjarà cartells de propaganda electoral

Igual que durant les eleccions del 2015, aquest any GxF ha declinat penjar cartells de propaganda electoral a les parets de l'illa

707
Susana Labrador, secretaria general de GxF / foto de archivo
Publicidad
Compartir

Gent per Formentera, que concorre en solitari a les eleccions al Consell de Formentera i en coalició amb PSOE i EU al Parlament Balear, ha informat aquesta setmana que no aferrarà cartells a les parets exteriors de l’illa. La formació dóna continuïtat així a una mesura de sostenibilitat que ja es va posar en pràctica a les eleccions del 2015.

Segons la secretària general de GxF, Susana Labrador, «sempre hem apostat per una illa neta. A més, estimem que les electores i electors dels propers comicis ja disposen de prou canals d’informació».

Labrador ha assenyalat que «som a inicis de la temporada turística, i aquesta mesura va en un sentit de responsabilitat. Parets plenes de cartells, a vegades mig desenganxats o caiguts per terra, no és la imatge que volem donar».

Publicidad

Malgrat que GxF ha decidit no penjar cartells, la formació agraeix al Consell de Formentera la instal·lació de plafons de fusta a diversos punts de l’illa destinats a aquesta funció.

Aferrada simbòlica

Labrador ha explicat que, per deferència vers a les altres candidatures i els mitjans de comunicació, GxF participarà en la tradicional enganxada de cartells de la nit electoral amb l’aferrada simbòlica d’un cartell, que serà retirat en acabar l’acte.

Publicidad