Cap de setmana de concerts a Sant Ferran

La música va arribar ahir al poble de Sant Ferran amb dos grups de versions, Clotildes i Canallas del Guateke

756
Actuació del grup Canallas del Guateke
Publicidad

Sant Ferran va viure ahir la segona nit de concerts. El grup català Clotildes i la formació eivissenca Canallas del Guateke van ser els encarregats de posar la nota musical a la nit i de fer gaudir amb el millor ritme al públic assistent en un concert organitzat per l’Associació de Reis Mags de Formentera.

La formació musical Clotildes va ser la primera a pujar a l’escenari, ja passades les 22 hores, una formació que va saber guanyar-se al públic assistent amb les millors versions. Després un altre grup de versions, en aquest cas procedent d’Eivissa, Canallas del Guateke va seguir animant la nit fins tard. Aquest grup format per Iván Doménech, Joan Barbé, Jano Blanco i Fernando Hormigo va versionar temes mítics dels grans grups del pop espanyol com Jose Luís Perales, el Dúo Dinámico, Marisol o ja més recents, com temes de Jarabe de Palo.

Canallas del Guateke va oferir les millors versions del pop rock espanyol amb l’ajuda delo públic que va pujar a l’escenari

Concert de cap d’any

Publicidad

La bona música seguirà demà a la nit també a l’envelat de Sant Ferran amb un concert de la Bruixa Express. A partir de la 1 de la matinada aquest grup de versions català, que compta amb més d’una dècada d’experiència damunt els escenaris, donarà la benvinguda al 2019 amb un repertori de la millor música pop i rock en directe.

Publicidad