Sant Ferran celebra la seva primera nit de concerts

Ramon Mirabet i Projecte Mut van protagonitzar ahir la primera nit de concerts de les Festes de Nadal

671
Actuació de Ramon Mirabet
Publicidad

L’envelat de Sant Ferran es va omplir de públic ahir de nit per viure en directe la primera nit de concerts que se celebra en aquesta localitat amb motiu de les festes de Nadal. El santfeliuenc Ramon Mirabet i després el grup eivissenc Projecte Mut van fer ballar als assistents durant més de quatre hores de concert.

Ramon Mirabet va encetar la nit musical amb un espectacle renovat i ple d’energia. El grup va aprofitar l’espectacle per presentar al públic formenterer les noves cançons del que serà el seu tercer disc, i que compilarà els principals èxits de «Happy Days» i «Home is where the heart is».

Projecte Mut durant el concert d’ahir a la nit

Ja després de la mitjanit el reconegut grup eivissenc Projecte Mut va pujar a l’escenari amb la seva habitual energia i vitalitat que va omplir de bones vibracions l’envelat de Sant Ferran. Durant el concert Projecte Mut va tocar les seves cançons més populars i va aprofitar també per presentar al públic local el seu darrer disc «La Vida Rima».

Publicidad

De la mà del cantant i compositor David Serra al costat del músic i productor Joan Barbé, el grup musical Projecte Mut s’endinsa al món del folk-rock utilitzant lletres pròpies i textos de poetes d’arreu dels territoris de parla catalana dotant-los d’un remarcat so acústic, caracteritzat per la mescla de bateria i guitarres elèctrica i acústica amb el violí i també instruments folklòrics pitiüsos, com ara les castanyoles, el tambor pagès o l’espasí.

Els concerts tornaran el proper dia 29 de desembre a l’envelat de Sant Ferran amb la música dels grups Canallas del Guateke i Clotildes i el dia 31 amb l’orquestra Bruixa Expréss.

Publicidad